Autósiskola - Pécs

Üdvözöljük a DEKRA Autósiskola oldalán.

A DEKRA Autósiskola üzletágának fő profilja a közúti árufuvarozással és személy-szállítással kapcsolatos szakmai- és hatósági képzések szervezése és lebonyolítása az igények szerinti helyszíneken és időpontokban. Képzéseink egyaránt segítik a felelős munkaadókat és a munkavállalókat.
Az egyik legaktuálisabb képzésünk a hivatásos gépjármű-vezetők számára előírt GKI-Kártya megszerzésére és megújítására szolgáló továbbképző tanfolyam, mely mind hagyományos tantermi, mind e-learning táv-oktatás formájában lehetséges. A GKI-Kártya a 24/2005 (IV.21) GKM R. 33 § alapján minden autóbusz- és teher-gépkocsi vezető számára kötelező, aki 3,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművet vezet. Hiánya százezres bírságot jelenthet mind a sofőrnek, mind a munkáltatónak.
A DEKRA Autósiskola képzései – az AETR és Tachográf, a Rakományrögzítés és a KRESZ megújító képzés – a biztonságosabb közlekedést és a jogkövető magatartást célozzák. Sokan nem ismerik pontosan a jogszabályokat, és a kötelezettségüket csak a büntetést követően ismerik fel. Ha ismereteiben nem biztos: érdeklődjön! Forduljon hozzánk bizalommal!
Pécsett "B"-, "C"-, "CE"- és "D" kategóriás képzéseket is indítunk, melyekre folyamatosan várjuk a jelentkezőket.
További információkért válasszon az alábbi szolgáltatások közül: