CE kategória

Kamionvezetés

Szeretne kamiont vezetni? Akkor sajátítsa el a CE kategóriás KRESZ elméletét rugalmas időbeosztással, online az otthonából!
Jelentkezzen, ha:
  • rendelkezik C kategóriás vezetői engedéllyel,
  • megfelel a közlekedésbiztonsági feltételeknek: vezetői engedélye nincs bevonva, nem áll vezetéstől eltiltás hatálya alatt és nincs utánképzésre kötelezve.

Elméleti tandíj: tantermi oktatás: 40 000 Ft;

E-learning oktatás: 40 000 Ft;
Gyakorlati tandíj (16.000 /óra, min. 12+1 óra): 208.000 Ft,
pótóra óradíja: 16.000 Ft
Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés (BÜ) oktatás: 10.000Ft
Jelentkezzen Online, személyes ügyintézés nélkül, online fizetési lehetőséggel, és végezze el az elméleti képzést kényelmesen, otthonából!

FONTOS!

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni. Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni.

*A JELENTKEZEM gombra kattintáskor a következők lépéseket kell végrehajtani:

Oktatási terület és képzés kiválasztása:
Az oktatási terület kiválasztását követően jelölje ki a DEKRA Akademie Kft. oktatási központot.
Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):
A regisztrációs adatok megadásánál törekedjen arra, hogy valós e-mail címet és könnyen megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adjon meg.
Személyes- és okmányadatok, nyilatkozat megadása a vizsgaközpont számára:
A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez készítse elő azonosító okmányait, esetlegesen már meglévő vezetői engedélyét. Ügyeljen a pontos adatmegadásra, mert helytelen adatok megadása esetén a vizsgaközpont megtagadhatja a vizsgára jelentkezést, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezheti.
Fizetési lehetőségek:
Az elméleti képzés díját a tananyag megrendelése előtt kell megfizetni OTP SimplePay vagy banki átutalással.
Simple Pay fizetés
A teljes regisztráció befejeztével bankkártyája segítségével akár azonnal be lehet fizetni az oktatás kezdő díját, így a tanulás azonnal megkezdhető!
Banki átutalás:
Ha a banki átutalást választja, akkor a tanulás megkezdésével sajnos még néhány napot várni kell.
Személyes fizetés:
Mindezek mellett lehetőség van még személyesen bankkártyával befizetni a választott képzés díját irodánkban. Erről a lehetőséről érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
+36 30 616 6941
autosiskola.hu@dekra.com
Letölthető anyagok