Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

D kategória

kategóriás tanulótájékoztató D 2022

Autóbusz-vezető elméleti képzés

Jelentkezzen online elvégezhető D kategóriás képzésünkre, ha szeretne megtanulni buszt vezetni, van már C kategóriás jogosítványa, betöltötte a 20,5-dik életévét!

A elméleti online tanfolyam ára: 40.000 forint.

Gyakorlati tandíj (14.000 Ft/óra, min. 29+2 óra): 434.000 Ft,

pótóra óradíja: 14.000 Ft

Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés (BÜ) oktatás: 10.000Ft

Jelentkezzen Online, személyes ügyintézés nélkül, online fizetési lehetőséggel, és végezze el az elméleti képzést kényelmesen, otthonából!

FONTOS!

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni. Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson részt venni csak Pécsett lehet.

*A JELENTKEZEM gombra kattintáskor a következők lépéseket kell végrehajtani:

Oktatási terület és képzés kiválasztása:

Az oktatási terület kiválasztását követően jelölje ki a DEKRA Akademie Kft. oktatási központot.

Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):

A regisztrációs adatok megadásánál törekedjen arra, hogy valós e-mail címet és könnyen megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adjon meg.

Személyes- és okmányadatok, nyilatkozat megadása a vizsgaközpont számára:

A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez készítse elő azonosító okmányait, esetlegesen már meglévő vezetői engedélyét. Ügyeljen a pontos adatmegadásra, mert helytelen adatok megadása esetén a vizsgaközpont megtagadhatja a vizsgára jelentkezést, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezheti.

Fizetési lehetőségek:

Az elméleti képzés díját a tananyag megrendelése előtt kell megfizetni OTP SimplePay vagy banki átutalással.

Simple Pay fizetés

A teljes regisztráció befejeztével bankkártyája segítségével akár azonnal be lehet fizetni az oktatás kezdő díját, így a tanulás azonnal megkezdhető!

Banki átutalás:

Ha a banki átutalást választja, akkor a tanulás megkezdésével sajnos még néhány napot várni kell.

Személyes fizetés:

Mindezek mellett lehetőség van még személyesen, bankkártyával befizetni a választott képzés díját irodánkban. Erről a lehetőséről érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36 30/ 616 6941

autosiskola.hu@dekra.com.

Az elméleti vizsga időpontját az Autósiskolával kell majd egyeztetned! Az elméleti vizsga díja az elméleti vizsga előtt esedékes banki átutalással vagy készpénzben az Autósiskolában.

A gyakorlati képzés díját és a gyakorlati vizsga díját az elméleti képzés teljesítése után az Autósiskolával egyeztetett ütemezésben kell majd kifizetni.

Bármely kérdés esetén keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36 30/ 616 6941

autosiskola.hu@dekra.com

Letölthető anyagok