Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

DEKRA Nearshore Center

Rólunk

Az utakon, a munkahelyen és otthon, világszerte emberek milliói támaszkodnak a DEKRA szakértelmére 1925-ös alapítása óta. A szervezet vállalati küldetése a biztonság megteremtése és fejlesztése, melyet teljesítve ma a DEKRA az innovatív szolgáltatásokkal szinonim a biztonsági szegmensben. A vállalatnak világos és ambiciózus víziója van: 2025-ben, a vállalat 100. születésnapjára a biztonságos és fenntartható világ globális partnere lesz.

2020-ban nyitotta meg kapuit a DEKRA IT Nearshore Center EMEA, hogy globális szinten, minden kontinensen támogassa és fejlessze az egész vállalat informatikai infrastruktúráját. A központ tevékenysége több alapvető területet ölel fel, lehetővé téve a belső know-how megosztását az alkalmazottak között. Az olyan infrastrukturális témák mellett, mint a hálózat- és a felhőszolgáltatások, más tevékenységeket is folytat, mint például az SAP, a remote megoldások vagy a globális HR.

Csapatunk

Budapesti irodánk a globális szervezet fontos bástyája. Kollégáink azonban nem csak szakemberek, akik nap mint nap részt vesznek a biztonságért folytatott küldetésünkben. Nem csak saját magunk fejlesztésében veszünk részt, hanem a külvilágra és annak jólétére is nagy hangsúlyt fektetünk: elkötelezettek vagyunk az önkéntesség és az olyan projektek iránt, amelyek mindannyiunk számára változást hoznak.

Irodánk

DEKRA Nearshore Center - Budapest ONE

Irodánk a Budapest One Business Parkban található a XI. kerületben, közvetlenül Kelenföldi vasút- és metróállomásnál.

1112 Budapest, Boldizsár utca 2.

Budapest One Business Park - D épület, 8. emelet

English

About us

On the road, at work, and at home, millions of people around the world rely on DEKRA's expertise since its foundation in 1925. The organization is fulfilling its corporate mission of improving safety and therefore is DEKRA synonymous with innovative services in the safety segment. The company has a clear and ambitious vision of the future: for the company’s 100th birthday in 2025, it will be a global partner for a safe, secure and sustainable world.

In 2020, DEKRA IT Nearshore Center EMEA opened its doors to support and develop the IT infrastructure of the entire company on a global scale, across all continents. The Center's activity covers several core areas, allowing internal know-how to be shared between all the employees. Next to the infrastructure topics, such as network and cloud, it has other activities as well, such as SAP, remote services or global HR.

Our Team

Our Budapest office is an important stronghold for the global organisation. But our colleagues are not only professionals, who take part in our mission for safety each and every day. The team is highly engaged in not only the development of itself but focus on the outer world and its wellbeing too: we are highly committed to volunteering and such projects, that make a difference for all of us.

Office Location

DEKRA Nearshore Center - Budapest ONE

You can find our office in the Budapest One Business Park in the XI. district right at Kelenföld train- and metro stations.

1112 Budapest, Boldizsár u. 2.

Budapest One Business Park - Building D, 8th floor

Management

Steinig, Tobias

Steinig, Tobias

Head of DEKRA Nearshore Center EMEA

separator
Bauknecht, Maximilian

Bauknecht, Maximilian

Deputy Head and Local Governor Nearshore Center EMEA

separator
Rácz, Márta

Rácz, Márta

Head of GIO CF Shared Services

separator

Communications Team

Horváth, Ákos

Horváth, Ákos

Communication & Visualization Specialist

separator
Simor, Zsuzsanna

Simor, Zsuzsanna

Junior Communication Specialist

separator

Contact us

Please fill the form.