Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás képzés

Mi a képzés célja?

A képzés célja, hogy a résztvevők sajátítsák el az egészséges étrend hasznosságának, összeállításának alapjait. Ismerjék meg a tudatos táplálkozás gyakorlatát és a személyre szabott egészségfejlesztési szemléletet. A résztvevők hiteles, gyakorlatias, használható tudást szerezzenek az egészséges táplálkozás vonatkozásában arról, hogy miképpen befolyásolja a táplálkozás az aktuális egészségi állapotukat, közérzetüket, energiákat. Problémák esetén hogyan képesek a helyes étrend megválasztásával, elkészítésével helyreállítani a kialakult rendellenességeket, egyensúlyvesztéseket.

E-000683/2014/D033

Milyen képességekre tesznek szert azok, akik elvégzik a Egészséges táplálkozás tanfolyamot?

Ha elvégzi az Egészséges táplálkozás tanfolyamot, megtanulja az élelmiszerek táplálkozástani ismereteit, megismeri az egészséges táplálkozás irányelveit, elsajátítja a táplálkozási alapfogalmakat, meg tudja különböztetni az alapvető élelmiszereket és élvezeti cikkeket, alkalmazni tudja majd a korszerű táplálkozástudomány eredményeit és a korszerű életmódhoz kötődő sajátosságokat valamint az élelmiszerkutatások eredményeit.

Mennyi ideig tart a képzés?

Elméleti órák száma: 16 óra.

Gyakorlati órák száma: 6 óra.

A képzés tanúsítása:

A képzés teljesítéséről „TANÚSÍTVÁNY” kerül kiállításra, a képzés sikeres elvégzését követően.