Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Együttműködés az Óbudai Egyetemmel

A Nearshore Center nem csupán a jelenre összpontosít, amikor tehetséges emebereket keres: a jövőnk alapját is megteremti. Az Óbudai Egyetemmel való partnerség révén az ígéretes informatikai tehetségeket az egyetem és a DEKRA együttesen képzi.

Ennek a kapcsolatnak fő törekvése, hogy az egyetem tudományos ismereteit és a DEKRA üzleti szaktudását egyesítsük, különösen a kiberbiztonság és a mesterséges intelligencia területén. Ennek eredményeként szinergiák jönnek létre, melyek olyan környezetet teremtenek, ahol a tehetséges egyetemi hallgatók felvirágozhatnak.

Ezeket a célokat a tantervek kidolgozásában való részvétellel érik el, amelynek révén a hallgatók a vendégelőadások gyakorlatorientált megközelítésén keresztül naprakészebb ismereteket szerezhetnek a BSc és MSc szinten is.

A társadalmi és marketing rendezvényeket a DEKRA is támogatja. Ezeket olyan platformoknak tekintik, ahol a hallgatók és a szakemberek kölcsönhatásba léphetnek egymással és a munkaerővel, ahol mindenki tanulhat és fejlődhet.

English

Óbuda University Partnership

Talent acquisition at the Nearshore Center is not just a present-oriented process: it also creates the base of our future. Through the partnership with Óbuda University, promising IT talents are to be trained by both the University and DEKRA.

The main ambition of this is to combine the scientific knowledge of the university and the business expertise of DEKRA, especially in the fields of cyber security and artificial intelligence. As a result, the synergies will create an environment, where talented university students can thrive.

These goals will be achieved by being involved in the development of curricula, through which students can acquire more up-to-date knowledge through the practice-oriented approach in the guest lectures, both at BSc and MSc levels.

The social and marketing events are also supported by DEKRA. These are seen as platforms, where students and professionals can interact with each other and with the workforce, where everyone can learn and develop.

Contact us

Please fill the form.