Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Kiégés elleni tréning

Kiégés elleni tréning

Mi a képzés célja?

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja a személyes reflexión alapuló önértékelést, képes saját erőforrásrendszerének azonosítására. Ismeri a „burn out” kockázati tényezőit és képes azok azonosítására saját működésében. Megismeri a személyes hatékonysághoz szükséges mentálhigiénés egyensúly elérésének és fenntartásának elemeit, eszközeit. A képzés célja, hogy segítsen a leterhelt munkatársaknak a saját teherbíró képességük tudatosításában, személyes leterheltségük felmérésében, és az egyéni probléma-kezelési és feltöltődési módszerek elsajátításában. Az egyéni kiégés elleni módszereken kívül, a képzés csoportos önsegítő eszközt is kíván adni a résztvevők kezébe, amely a feszültségek, kudarcok közös feldolgozásában lesz segítségükre, a tréning utáni időszakban is.

E-000683/2014/D034

Milyen képességekre tesznek szert azok, akik elvégzik a Kiégés elleni tréninget?

Ha elvégzi Kiégés elleni tréningünket, azzal megismer Stresszkezelési technikákat, képes lesz saját, belső erőforrásainak potenciális megújítására, saját szubjektív kimerültségének felmérésére, reális önismeretre, lelki gátlásainak feloldására, megfelelő időgazdálkodásra és stresszoldási technikák alkalmazására.

Mennyi ideig tart a képzés?

Elméleti órák száma: 8 óra.

Gyakorlati órák száma: 12 óra.

A képzés tanúsítása

A képzés teljesítéséről „TANÚSÍTVÁNY” kerül kiállításra, a képzés sikeres elvégzését követően.