Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Teherkötöző

A képzés célja:

A teher felerősítésére szolgáló eszközök, azok biztonságos alkalmazásának elsajátítása és a vonatkozó munkavédelmi szabályok megismerése. A daru kezelőjét irányító karjelzések biztonságos használatának elsajátítása.

A képzés célcsoportja:

A 4761999. (VIII.4) GM rendelet 5.6 pontja alapján a teher felfüggesztését, felerősítését az emelőgép teherfelvevő szerkezetére, illetőleg az emelőgép kezelő irányítását végző dolgozók.

A jelentkezés feltételei:

Egészségügyi alkalmassági

betöltött 18.év

A képzés óraszáma:

14. (8 elméleti és 6 gyakorati.)

A képzés tanúsítása:

A résztvevőknek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítunk ki részére.

A szakmai/képesítő vizsga:

A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.

A szakmai/képesítő vizsga részletes leírása: a https://szakkepesites.ikk.hu/ oldalon található és a Képzési és kimeneti követelmények/Programkövetelmények alapján zajlik.

Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!