Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Online tanulás, oktatási platformok használata

Online tanulás, oktatási platformok használata képzés

Mi a képzés célja?

A képzés célja, hogy a digitális oktatási technológiákat minél szélesebb körben megismerjék és használják a hazai oktatásban, képzésben. Ehhez szükség van a résztvevők digitális kompetenciáinak fejlesztésre is. A továbbképzésen résztvevők az online oktatáshoz kapcsolódó hasznos ismeretekhez és gyakorlati tudáshoz juthatnak.

A résztvevők megismerjék a tanulás online módszereit, a tanulásba való bekapcsolódás módját, a TudatosNet fogalmait, biztonságos internet használatot. Ismeretet szerezzenek az online eszközökkel történő kapcsolattartásról, oktatást támogató oldalakról és applikációkról, azok használatáról.

E-000683/2014/D032

Milyen képességekre tesznek szert azok, akik elvégzik a Online tanulás, oktatási platformok használata tanfolyamot?

Ha elvégzi az Online tanulás, oktatási platformok használata tanfolyamot, ismerni fogja az "okos" eszközök (tabletek, okos telefonok) hardver és szoftver elemeit, az üzembe helyezést, használatbavétel lépéseit és kezelőfelületét. Meg fogja ismerni a tanulás online módszereit, fogja tudni használni az online oktatási platformokat, az eszközök felhasználásának lehetőségeit és veszélyeit. Képes lesz az információ gyűjtésére, felhasználására, tárolására, a közösségi kapcsolattartás platformjainak, applikációnak használatára, a biztonságos INTERNET használatra és az eredményes együttműködés keretszabályainak kialakítására a távoktatásban résztvevők között.

Mik a jelentkezés feltételei?

Betöltött 16.életév.

Mennyi ideig tart a képzés?

Elméleti órák száma: 10 óra.

Gyakorlati órák száma: 10 óra.