Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Robbanásbiztos műszaki vezetői szaktanfolyam II.

Mi a képzés célja?

A robbanásvédelem irányításához és tervezéséhez szorosan kapcsolódó ismeretanyag elsajátítása, valamint a robbanásvédelemhez tartozó szakirányú tervezési követelmények ismertetése.

E-000683/2014/D028

Milyen képességekre tesznek szert azok, akik elvégzik a Robbanásbiztos műszaki vezetői szaktanfolyam II. tanfolyamot?

Ha elvégzi Robbanásbiztos műszaki vezetői szaktanfolyam II. tanfolyamunkat, meg fogja tundni határozni a Gáz/Gőz/Köd robbanásveszélyes térfogatok minőségét, a porrobbanásveszélyes térfogatok minőségét és a kockázatok értékelését. Megismeri a robbanásbiztos berendezések felülvizsgálatának típusait, a robbanásbiztos berendezések üzemeltetési, kezelési- és karbantartási utasításának tartalmi követelményeit. Kompetenciáit (szakmai ismeret, készség, attitűd) aktualizálja, frissíti a tudását.

Mik a jelentkezés feltételei?

Villamos-, gépész, vagy vegyész szakképzettség.

Igazolás a Robbanásbiztos berendezés műszaki vezetői I. szaktanfolyami képzés teljesítéséről Szaktervezők esetében az adott területen érvényes szaktervezői jogosultság (gépész, villamos, vegyész, építési, tűzvédelmi, munkavédelmi, villámvédelmi).

Mennyi ideig tart a képzés?

Elméleti órák száma: 20 óra.

A képzés tanúsítása

A képzés teljesítéséről „TANÚSÍTVÁNY” kerül kiállításra, a képzés sikeres elvégzését követően.