Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Barkácsáruházi eladó

Barkács áruházi eladó képzés

Kinek érdemes Aranykalászos gazda képzésen részt vennie?

Azoknak érdemes elvégezni az Aranykalászos gazda képzésünket, akik ki szeretnék váltani a magánvállalkozói igazolványt, valamint azoknak kell, akik növénytermesztéssel és/vagy állattenyésztéssel szeretnének foglalkozni, vagy csak önálló agrárgazdasági vállalkozást terveznek működtetni,

Mi a célja az Aranykalászos gazda képzésnek?

Az Aranykalászos gazda képzés célja, hogy a képzésben résztvevő megtanulja az általános mezőgazdasági szakismereteket, és a képzés után a mezőgazdasági munkák végzéséhez elengedhetetlen elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, valamint a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel rendelkezzen.

Mennyi ideig tart a Falusi vendéglátó képzés?

Az Aranykalászos gazda képzés 480* óra alatt végezhető el.

Mik a jelentkezés feltételei?

Alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése.

Egészségügyi alkalmassági.

Mezőgazdasági vontató vezetésére érvényes vezetői engedély (T, illetve C+E, C1+E kategória vagy B kategória).

A képzés tanúsítása

A résztvevőknek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítunk ki részére.

A szakmai/képesítő vizsga

A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.

A szakmai/képesítő vizsga részletes leírása: a https://szakkepesites.ikk.hu/ oldalon található és a Képzési és kimeneti követelmények/Programkövetelmények alapján zajlik.

Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

*Előzetes tudásszint felmérést követően a képzési idő mértéke csökkenhet.