Barkácsáruházi eladó

Kinek érdemes a Barkácsáruházi eladó képzésen részt vennie?

Azoknak érdemes elvégezni a képzést, akik szeretnék a barkács áruházi eladó szakmai képzés kompetenciáit, ismereteit elsajátítani és rendelkeznek alapfokú iskolai végzettséggel.

Mi a célja a Barkácsáruházi eladó képzésnek?

A képzés célja, hogy a képzést elvégző személy rendelkezzen mindazon kompetenciákkal, mely munkaterületének, munkakörének ellátásához szükséges és felkészüljenek az ehhez tartozó vizsgára.

Mennyi ideig tart a Barkácsáruházi eladó képzés?

100 óra

Mik a jelentkezés feltételei?

Alapfokú iskolai végzettség.
Egészségügyi alkalmassági.

A képzés tanúsítása

A résztvevőknek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítunk ki részére.

A szakmai/képesítő vizsga

A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.
A szakmai/képesítő vizsga részletes leírása: a https://szakkepesites​.ikk​.hu/ oldalon található és a Képzési és kimeneti követelmények/Programkövetelmények alapján zajlik.
Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!
*Előzetes tudásszint felmérést követően a képzési idő mértéke csökkenhet.