Környezetvédelmi vizsgálatok

Közös érdekünk, hogy a környezet terhelésével járó munkafolyamatokat adatszolgáltatással kelljen igazolni.

A DEKRA szakembereinek sokéves tapasztalata és szakértelme garantálja a legjobb munkát a vizsgálatok terén, környezetünk védelmének figyelembe vételével.
Emisszió mérése
Közös érdekünk, hogy ha egy cég olyan tevékenységet folytat, ami a levegő terhelésével, légszennyezéssel jár, akkor azt engedélyeztetni kelljen. A DEKRA segít!
Tovább a részletekért!
Környezeti zajmérés
A környezeti zajszintmérés számos esetben kötelező (lásd. Jogszabálytárunkban a 284/2007 (X. 29.) kormányrendeletet, valamint a 93/2007 (XII. 18.) KvVM rendeletet!).
Tovább a részletekért!
Pontforrás hatásterület lehatárolás
Ha egy cég olyan tevékenységet folytat, ami a levegő terhelésével, légszennyezéssel jár, akkor azt engedélyeztetnie kell. Bízza a DEKRA-ra!
Tovább a részletekért!
Nyilvántartásba vétel (KAR, LAL, LM)
Ha egy cég olyan tevékenységet folytat, ami a környezet terhelésével, szennyezéssel jár, akkor nyilvántartásba kell venni. Bízza a DEKRA-ra!
Tovább a részletekért!
Zaj- és rezgésvédelmi szakértői tevékenység
A zajmérés és a zaj- és rezgésvédelmi szakértői tevékenységet magába foglaló zajvizsgálat célja, hogy a környezeti zajra előírt határértékek teljesülését ellenőrizze
Tovább a részletekért!
Levegőtisztaságvédelmi engedélyeztetés
a egy cég olyan tevékenységet folytat, ami a levegő terhelésével, légszennyezéssel jár, hogy a tevékenységet engedélyeztetni kell. Bízza a DEKRA-ra!
Tovább a részletekért!
Vízvizsgálatok
Vizsgálólaboratóriumunk vállalja a felszín alatti víz, ivóvíz, szennyvíz, technológiai víz mintavételét és elemzését.
Tovább a részletekért!