Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Tények és adatok

Where it all started

A DEKRA története 1925-ben kezdődik, amikor a "Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein" megalakult. A kezdetekben az autóiparban tevékenykedő vállalat, ma már a biztonsággal kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját lefedi.

Az utakon, a munkahelyen vagy otthon - a DEKRA képzett szakértői az élet minden kiemelt területén a biztonság javításáért dolgoznak.

Holding globe in hand

Ez a küldetés az egész világra kiterjed - a szakértői szervezet 44 000 munkatársat foglalkoztat, akik hat kontinens több mint 60 országában dolgoznak..

A DEKRA nemzetközi terjeszkedése 1988-ban a franciaországi és olaszországi piacra lépéssel kezdődött. Azóta a vállalat stratégiai akvizíciók révén tovább bővítette globális pozícióját olyan országokban lévő telephelyekkel, mint Kína, az USA, Dél-Afrika és Új-Zéland.

Cover Annual Report 2019

A DEKRA 2020-ban összesen közel 3,2 milliárd euró forgalmat bonyolított le. A DEKRA a világ legnagyobb tőzsdén nem jegyzett szakértői szervezete a TIC (tesztelés, ellenőrzés, tanúsítás) iparágban. A legfrissebb üzleti számainkról, bővítéseinkről, fejlesztéseinkről és menedzsmentünkről további információkat találhat éves és pénzügyi jelentéseinkben.

Széles körű és független szakértelme a DEKRA-t a döntéshozók, szervezetek és hatóságok keresett partnerévé teszi nemzetközi, európai, nemzeti és regionális szinten is. A szakértőink által a közlekedésbiztonság témájában írt szakmai cikkek referenciaként szolgálnak és ösztönzik a fenntartható politikai döntéseket. Politikai érdekeinket Brüsszelben és Berlinben képviseleti irodák képviselik.