Jogi nyilatkozat

A jelen weboldal összeállítását a lehető legnagyobb gondossággal végeztük. Az azon szereplő információkat a DEKRA mindennemű kifejezett vagy hallgatólagos garancia, szavatosság vállalása nélkül bocsátja rendelkezésre. Az általunk közölt információk helyességével kapcsolatos meggyőződésünk ellenére előfordulhat, hogy azok esetlegesen hibát vagy pontatlanságot tartalmaznak.
A DEKRA a saját weboldaláról (www.dekra.com vagy egy másik, a DEKRA tulajdonában lévő domain-ről) kapcsolódási lehetőségek (linkek) útján elért egyéb oldalakon szereplő idegen tartalmakat nem tekinti sajátjának és azokért felelősséget nem vállal, azokat ellenőrizni nem köteles. A DEKRA egyértelműen elhatárolja magát olyan információktól és tartalmaktól, amelyek a hatályos jogszabályokba illetve jó erkölcsbe ütköznek.
A DEKRA weboldala, valamint az azon elérhető tartalmak szerzői jog, szellemi tulajdon és a vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Az oldalon szereplő programok, képek, szövegek, információk stb. – ha egyéb tulajdon- és szerzői jogok nem állnak fenn – a DEKRA tulajdon- és szerzői joga alatt állnak. A tartalmak bárminemű sokszorosítása, terjesztése, mentése, küldése és újraelőállítása, illetve továbbadása a DEKRA írásbeli hozzájárulása nélkül tilos. Technikai változtatások és tévedések joga fenntartva.

Jogi nyilatkozat

Minden jog fenntartva.
Ez a weboldal a megfelelő gondossággal készült. A DEKRA az információkat mindenféle szavatosság vagy garancia nélkül teszi elérhetővé, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos. Még ha azt is feltételezzük, hogy az általunk közölt információk pontosak, azok tartalmazhatnak hibákat vagy pontatlanságokat.
A DEKRA a DEKRA weboldaláról (www.dekra.com vagy egy másik DEKRA domainről) keresztül elérhető linkeken található nem a DEKRA-hoz tartozó tartalmakat nem ismeri el sajátjának, és nem vállal felelősséget azokért. A DEKRA-t különösen nem terheli semmilyen kötelezettség a tartalom felülvizsgálatára. A DEKRA kifejezetten elhatárolódik az olyan információktól, amelyek sértik az alkalmazandó jogot vagy a jó ízlést.
A DEKRA weboldalát a szerzői jog, a szellemi tulajdonhoz való jog és minden egyéb vonatkozó jog védi. A honlapon található programok, képek, szövegek és információk a DEKRA szellemi tulajdonát képezik, feltéve, hogy nem állnak fenn más szellemi tulajdonjogok. A tartalom sokszorosítása, terjesztése, tárolása, küldése, átadása és reprodukálása a DEKRA írásbeli hozzájárulása nélkül kifejezetten tilos. A technikai módosítások és hibák előfordulásának jogát fenntartjuk.
További információkért forduljon közvetlenül a stuttgart-i DEKRA-hoz.
Szerzői jog © DEKRA