Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Kereskedelmi és kormányzati szektor

Kereskedelmi és kormányzati szektor

Kárrendezési szolgáltatásokat nyújtunk önbiztosítással rendelkező cégek és állami szervek számára

Kereskedelmi és kormányzati szektor

Cégek és (részben) állami szervek néha azt a megoldást választják, hogy a tevékenységükkel járó kockázatok egy részét átvállalják, és a veszteségeik egy meghatározott összeg feletti részét egy biztosítótársaságnál kötött többletbiztosítással védik ki. A kárkezelés során előfordul, hogy az önbiztosítással rendelkező fél nem ért egyet a többletbiztosítást nyújtó biztosítótársasággal, vagy nincs meg a kellő személyzeti vagy szakmai háttere a ritkán felmerülő (nagyobb) helyzetekhez kapcsolódó kárigények kezeléséhez. Esetleg úgy döntöttek, hogy helyben nem alkalmaznak magasan képzett kárigénykezelői csapatokat, és ezért a DEKRA Claims Services-t bízzák meg a kárigények kezelésével.

A DEKRA Claims Services az önbiztosítással rendelkezők kárigénykezelésére specializálódott szolgáltatásokat nyújt:

  • Számos olyan cég számára nyújtunk szolgáltatást, melyek az önbiztosítás mellett döntöttek: Ideértve a következőket: szolgáltató, kereskedelmi (vegyesboltok, forgalmazók, viszonteladók) és gyártó cégek, valamint állami vagy részben állami szervezetek (állami ügynökségek, közüzemek, tömegközlekedési társaságok stb.)
  • Valamennyi kárigényterületre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk: Gépjármű biztosításra, vagyonbiztosításra, felelősségbiztosításra, rakomány- és szállítmánybiztosításra, baleset- és egészségbiztosításra, illetve rendkívüli eseményekre kötött biztosítással kapcsolatos kárigények
  • Messzemenően figyelembe vesszük kulturális környezetét, ill. folyamatait, és személyre szabott megoldásokat nyújtunk
.