Jövőképünk

Globális partnerek leszünk egy biztonságos és fenntartható világért

Víziónk az, hogy a biztonságos, biztonságos és fenntartható világ globális partnerévé váljunk, mire 2025-ben megünnepeljük 100. évfordulónkat.
A biztonság és a védelem az alapvető emberi szükségletek közé tartozik, és ugyanolyan alapvető fontosságú, mint a levegő, amit belélegzünk. Különösen fejlett világunkban rendkívül fontos, hogy a biztonságot soha ne vegyük magától értetődőnek. A DEKRA a világ egyik vezető szakértői szolgáltatójaként a vállalat 1925-ös alapítása óta egy biztonságosabb világért dolgozik. Az évek során szakértelmünkkel jelentősen hozzájárult a balesetek és sérülések kockázatának csökkentéséhez.
Számunkra a biztonság és a védelem magában foglalja a fenntartható cselekvést is, hogy megőrizzük világunkat a jövő generációi számára. Csak ez az egy világ van, és mindannyian együtt vagyunk felelősek érte.

A tesztelési, tanúsítási és ellenőrzési iparág vezetőjeként az a célunk, hogy biztosítsuk a termékek, eszközök és technológiák biztonságát, biztonságát és fenntarthatóságát - a mi feladatunk az, hogy bizalmat adjunk az embereknek.

Stan Zurkiewicz, az igazgatótanács elnöke DEKRA e.V. és DEKRA SE

Biztonságot, biztonságot és fenntarthatóságot biztosítunk az élet három területén: az úton, a munkahelyen és otthon

A biztonság mindenki számára alapvető szükséglet. Sérülések és megelőzhető halálesetek történhetnek az utakon, a munkahelyen vagy otthon. Tudjuk, hogy sok baleset elkerülhető. Ezért szeretnénk segíteni a számuk csökkentésében:
  • a közúti, munkahelyi vagy otthoni használatban lévő műszaki eszközök és berendezések fejlesztésének, specifikációjának, használatának és karbantartásának támogatásával.
  • az optimális biztonsági teljesítményt biztosító szabványok és irányelvek kidolgozásával és javításával.
  • a biztonságtudatosság, a biztonsági ismeretek és a biztonságorientált viselkedés előmozdításával.

Munkatársaink jelentik a lelkünket és az identitásunkat

A legjobb célok és elképzelések semmit sem érnek a mögöttük álló emberek nélkül, akik hisznek bennük, megélik őket, és nap mint nap dolgoznak a megvalósításukon. A DEKRA-nál mindannyian csak együtt tudjuk elérni ambiciózus és fontos céljainkat. Ennek érdekében öt Emberi értéket szabtunk meg magunknak, amelyek világszerte minden DEKRA-alkalmazott mindennapi viselkedésének útmutatójaként szolgálnak. Ez az öt emberi érték a következő:
Felelősség a biztonságért
A DEKRA-nál mindenki nap mint nap a biztonsági normáinknak megfelelően él. A biztonságot valódi előnynek tekintjük magunk, ügyfeleink, érdekelt feleink, családjaink és barátaink számára. Példaképként járunk el a biztonság érdekében - munkánk során és azon túl is.
Ügyfélközpontúság
A DEKRA-nál mindenki hozzájárul az ügyfelek elégedettségéhez. Folyamatosan feltesszük magunknak a kérdést, hogy ügyfeleink mitől értékelik munkánkat, és a DEKRA-nál adott érvényes keretek között minden nap megfelelünk ezeknek az elvárásoknak.
Vállalkozói szellem
A DEKRA-nál mindenki rendelkezik vállalkozói ismeretekkel. A lehetőségek megteremtése, a személyes felelősségvállalás és a gazdasági gondolkodásmód alkalmazása kultúránk jellegzetes attitűdjei, amelyek mélyen beépültek a DEKRA DNS-ébe.
Csapatszellem
A DEKRA-nál mindenki együttműködik a pozitív és produktív munkahelyi légkör megteremtése érdekében. A csapatban való munka, egymás támogatása és a tudás megosztása képezi vállalatunk sikerének és jövőbeli növekedésének alapját. Együttműködés, kölcsönös tisztelet és partnerség jellemzi tevékenységünket.
Integritás
A DEKRA-nál mindenkitől elvárható, hogy őszinte és becsületes legyen. Betartjuk a törvényeket és az etikai elvek szerint cselekszünk. Tiszteletben tartjuk kötelezettségvállalásainkat és személyes felelősséget vállalunk tetteinkért. Szolgáltatásaink teljesítése során semlegesen és függetlenül járunk el.

Vállalati alapelveink

Hét vállalati alapelvet dolgoztunk ki.Ezek a stratégiai parancsaink, amelyek segítenek a jövőképünket tettekre váltani. Ez a hét vállalati alapelv a következő:
Gazdasági siker
Számunkra a gazdasági siker a nyereséges növekedés elérését jelenti. Ez garantálja függetlenségünket és a biztonságot garantáló képességünket. Emellett világos és hosszú távú stratégiákra összpontosítunk, amelyeket hatékony struktúrák és folyamatok segítségével valósítunk meg. Sikereink eredményeit következetesen vállalatunk jövőjébe fektetjük.
Növekedés
A jelentős növekedés garantálja a biztonságot garantáló küldetésünk megvalósítását az alapító atyáink által lefektetett alapszabályoknak megfelelően. A növekedés lehetővé teszi, hogy egyre több ember élvezhesse biztonsági megoldásaink előnyeit az utakon, a munkahelyen és otthon. A növekedés lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképességünk erősítése érdekében fokozzuk innovációs és beruházási tevékenységünket. Növekedésünk lehetővé teszi számunkra, hogy erős partnerei legyünk mindenféle méretű ügyfeleknek, és biztos munkahelyet nyújtsunk alkalmazottainknak. A szerves növekedésre összpontosítunk, amelyet szelektíven egészítünk ki stratégiai felvásárlásokkal és emberi partnerségekkel.
Ügyfélközpontúság
Ismerjük ügyfeleinket, és az ő igényeiket állítjuk tevékenységünk középpontjába. Minden egyes nap bizonyítjuk, hogy ügyfélközpontú szervezet vagyunk - minden egyes nap - minden szolgáltatásunkkal, minden tevékenységünkkel, a világ bármely pontján. Mert az ügyfelek elégedettsége határozza meg vállalatunk sikerét.
Globalizáció
Küldetésünket globálisan követjük. Szolgáltatásaink minden kontinensen garantálják a biztonságot. A globalizáció támogatja növekedésünket és lehetővé teszi számunkra piaci pozíciónk bővítését. A globális orientáció lehetővé teszi a nemzetközi ügyfeleinkkel való intenzív együttműködést, és erősíti márkánk globális biztonságban vezető szerepet betöltő pozícióját. Humánerőforrás-politikánk támogatja és megköveteli munkatársaink további nemzetközivé válását.
Innováció
Korán szeretnénk elébe menni a jövőbeli fejleményeknek. Aktívan alakítjuk őket, és olyan megoldásokat tervezünk, amelyekkel teljesíthetjük küldetésünket ügyfeleink és szervezetünk folyamatos fejlődése érdekében. Ebben az értelemben vállalatunk ösztönzi a kreativitást és a folyamatos tanulást. Készséget mutat a kockázatvállalásra, a szükséges források biztosítására, valamint a nyílt tájékoztatás és kommunikáció kultúrájának biztosítására az egész vállalaton belül.
Integráció
Az együttműködés tesz minket erőssé: A szervezeti határokon átnyúló együttműködés kultúráját éljük - a DEKRA-n belül és partnereinkkel egyaránt. Következetesen törekszünk a szinergiákra, hogy elősegítsük struktúráink és folyamataink hatékonyságát és eredményességét. Hálózataink és technológiai eszközeink révén elősegítjük a tudás és a tapasztalatcserét. Szolgáltatásokat kötünk össze, hogy ügyfeleink átfogó megoldásaink előnyeit élvezhessék. Támogatjuk a belső csapatszellemet, mert mi egy DEKRA család vagyunk.
Emberközpontúság
Hozzáértő és elkötelezett munkatársaink jelentik vállalatunk elsődleges hajtóerejét. Víziónk magában foglalja az emberekre való erős összpontosítást. A szociális és műszaki szakértelem, a kreativitás és az innováció, a motiváció és az elkötelezettség nélkülözhetetlen az embereinkben. Ezért adunk nekik teret arra, hogy proaktívak legyenek és vállalkozói tevékenységet folytassanak. Ennek megfelelően hangsúlyt fektetünk a vállalat sikerében való részvételre és az egyéni felelősségvállalásra. Vonzó munkakörnyezetet, esélyegyenlőséget és célzott emberfejlesztést biztosítunk.