Gépjármű- és műszaki szakértői tevékenység

Gépjármű szakértői tevékenység

Ügyfélközpontúság

Célunk a Partnereinkkel való rugalmas együttműködés, felhasználva munkatársaink hosszú évek során szerzett tapasztalatait. Alapelvünk a Partnereink igényeinek és adott esetben egyedi kéréseinek megvalósítása. Célunk hosszú távú kapcsolat kiépítése Partnereinkkel.

Szakértelem

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valamennyi munkatársunk magas szintű elméleti képzettséggel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezzen. Kiemelt figyelmet fordítunk szakértő munkatársaink rendszeres képzésére. Anyavállalatunk több évtizedes tapasztalatai és kutatási eredményei társaságunk és ez által Partnereink rendelkezésére is állnak.

Minőség

Minden munkatársunk tudatában van annak, hogy eredményességünk a Partnereinknek nyújtott szolgáltatások minőségétől függ. A szolgáltatásunk minőségének folyamatos javítása érdekében szigorú, több lépcsős minőségbiztosítási rendszert vezettünk be, mely a munkatársaink kiválasztásától egészen az elkészített szakértői vélemények ellenőrzéséig terjed, átfogva valamennyi munkafolyamatunkat. Célunk, hogy az általunk készített szakértői vélemények mindig megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is.
A kiemelkedő teljesítményt az jelenti számunkra,
hogy jobban dolgozunk, mint annak előtte.
A DEKRA-Expert Kft. és jogelődje Magyarországon 1996. óta bejegyzett vállalkozás. Fő tevékenységi körünk gépjárművekkel és egyéb vagyontárgyakkal kapcsolatos műszaki szakértői vélemények készítése: kárfelvétel, kárérték-meghatározás, értékmeghatározás, biztosítói kockázatelemzés, balesetelemzés. Tevékenységünket központi irodánkból irányítjuk, szakértői hálózatunk teljes körű, országos lefedettséggel biztosítja ügyfeleink gyors és rugalmas kiszolgálását. Cégünk folyamatai során a DEKRA minőség-tanusítási rendszert alkalmazza, mely a munkatársak kiválasztásától egészen az elkészített szakvélemények folyamatos és utólagos ellenőrzéséig tart.
DEKRA-Expert Kft. tevékenységének középpontjában Partnerei állnak.