Baleset- és egészségbiztosítás
Baleset- és egészségbiztosítás

Mi rendezzük baleset- és egészségbiztosítással kapcsolatos kárigényeit

Rakomány- és szállítmánybiztosítás

A DEKRA Claims Services komoly tapasztalattal rendelkezik a baleseti és egészségügyi okokból eredő kárigények kezelése terén, ideértve a baleseti sérülést, átmeneti munkaképtelenséget, tartós munkaképtelenséget és halált.
A baleseti és egészségügyi igények kezelése során tevékenységünket teljeskörűen, gondosan, rutinnal és körültekintéssel végezzük, átfogó szolgáltatást nyújtva az igényérvényesítés kivizsgálási és tárgyalási szakaszán át egészen a teljes elrendezéséig. Mindig szem előtt tartjuk, hogy az igénykezelés módja közvetlenül befolyásolja ügyfeleink megítélését és jó hírnevét. Mivel ezek rendkívül érzékeny üzleti kérdések, törekszünk arra, hogy az igények érvényesítése hozzájáruljon ügyfeleink jó hírnevének növeléséhez. Mivel azonban az egyes helyzetek bonyolultak lehetnek, és komoly, hosszú távú következményekkel járhatnak, a baleseti és egészségügyi igények kezelése megkívánja azt, hogy az igény érvényesítőjét valóban megértsük és empátiával kezeljük.
A DEKRA Claims Services a főbb biztosítótársaságok, captive biztosítók, biztosításközvetítők és céges ügyfelek baleseti és egészségügyi igényeit kezeli.