A képzésről

A biztonság alappillérei a szokások, a viselkedés és a tudás. Röviden a képzés.

Az oktatás és képzés szerves részét képezi a DEKRA jövőképének: célunk, hogy a biztonság globális partnerévé váljunk. A minőségi szabványok és az üzleti fejlődés biztosítása érdekében a DEKRA Service Division Training, a DEKRA képzési divíziója támogatja a kutatást, az általános termékfejlesztést és a hálózatépítést a DEKRA csoporton belül és a DEKRA partnereinél egyaránt. Víziónk, hogy a DEKRA a legmodernebb tanulási megoldások digitalizált világunk globális vezetőjévé váljon.
Célunk, hogy az emberek biztonságos és egészséges munkakörnyezetben valósíthassák meg lehetőségeiket. Egyéni, vagy online képzésre van szüksége, vagy éppen egy nagyszabású, nemzetközi képzési projekt indítását tervezi, megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.
Jól képzett és elkötelezett képzési munkatársaink készen állnak arra, hogy megtervezzék, megszervezzék és megvalósítsák az Ön igényeinek megfelelő képzést. A szállítás és logisztika, a munkavédelem, az ipari termelés, az információs és kommunikációs technológiák, a fenntartható menedzsment, a repülés, az egészségügy és még számos egyéb területen nyújtunk magas minőségű képzési megoldásokat.