Vagyonbiztosítás
Vagyonbiztosítás

Vagyoni kárrendezés valamennyi termékre és kategóriára

Vagyonbiztosítás

A vihar, tűzvész, árvíz és egyéb természeti veszélyek és törések rendkívüli károkat tudnak okozni a kereskedelmi és lakóingatlanokban vagy ingóságokban. A vagyoni kárigények kezelése során a biztosítótársaságok gyakran szembesülnek azzal a kérdéssel, hogy milyen mértékű helyreállításra van szükség. A DEKRA Claims Services valamennyi termékre és kategóriára vonatkozóan komoly tapasztalattal rendelkezik a kiszervezett vagyoni kárrendezés kezelésével kapcsolatban. A bérlemények előzetes és utólagos felmérése például lehetőséget biztosít a bérbeadóknak arra, hogy hiteles dokumentumok alapján nyújtsák be kárigényeiket, és a bérlőknek, hogy visszaigényeljék a biztonsági letét terhére felmerült költségeiket.
A DEKRA Claims Services szakemberei helyszíni kárfelmérést végeznek, és a szükséges helyreállítások gyors és pontos felmérése érdekében dokumentálják a szükséges helyreállítások várható mértékét. Kárrendezőink gyorsaságán, szakértelmén és személyes elkötelezettségén túl ugyanakkor a hatékony vagyoni kárrendezés a megfelelő technológiától is függ. A távoli kárfelméréshez a legújabb technológia áll rendelkezésünkre. Döntéseink és a pontos, megbízható kárfelmérések készítésével kapcsolatos tapasztalatunk kiegészítéseként szakértőink munkáját az ágazatban elterjedt értékbecslési eszközök használata is segíti.
A DEKRA Claims Services évente több mint 40.000 vagyoni kárral kapcsolatos biztosítási igényt kezel a főbb biztosítótársaságok, captive biztosítók, biztosításközvetítők és céges ügyfelek számára.