Lízing, flottakezelés és bérbeadás
Lízing, flottakezelés és bérbeadás

Egyedi kárrendezési szolgáltatás lízingeléssel, flottakezeléssel és bérbeadással foglalkozó cégek számára

Lízing, flottakezelés és bérbeadás

A DEKRA Claims Services egyedi kárrendezési szolgáltatónak számít a lízingeléssel, flottakezeléssel és bérbeadással foglalkozó cégek számára. Gördülékeny és integrált third party kárrendezési szolgáltatást nyújtunk üzletszerű bérbeadással foglalkozó cégeknek, vállalati gépjárműflottáknak, OEM-ek, gépjármű-kereskedőknek, fuvarozó és szállítási cégeknek, állami szerveknek és kereskedelmi fuvarozóknak.
Szolgáltatásaink a captive biztosítókra, az OEM-ek captive szolgátatóira, valamint a lízinggel, flottakezeléssel és bérbeadással foglalkozó cégek nem captive (például önbiztosított) szolgáltatóira is kiterjed. A captive és nem captive szolgáltatók számára szolgáltatásaink a teljes kiszervezéstől (külső third party adminisztrációs szerződések) és a különböző szintjein megvalósuló megoldásokig terjednek, ahol a DEKRA csapataink együtt dolgozhatnak az Ön csapataival.
A DEKRA Claims Services szolgáltatásunk előnyei a lízinggel, flottakezeléssel, és bérbeadással foglalkozó cégek számára az alábbiakat foglalja magában:
  • Integrált third party kárrendezés a legtöbb közúti szállítási formára
  • Működési kiválóság: Egyértelműen meghatározott és az ügyfeleink által jóváhagyott szolgáltatási szint szerződésekkel (SLA) dolgozunk, ami a jogi, pénzügyi, és személyzeti/HR elvárásokat egyaránt lefedi. Saját teljesítménymenedzselési eszközöket alakítottunk ki, továbbá rugalmas és automatizált megoldásokat nyújtunk az informatikai területen. Magasan képzett, tájékozott és több nyelven beszélő kárszakértőink kizárólag vállalkozása igényeit és az Ön ügyfeleinek elégedettségét tartják szem előtt
  • Teljes körű szolgáltatási ajánlatunk: a teljes igényérvényesítési értékláncot lefedjük, és a Koordinációs központ szolgáltatásaitól, a csalások kiszűrésén át a szakértői értékelésekig nyújtunk szolgáltatást