Gallyazó-daraboló

Kinek érdemes Gallyazó-daraboló képzésen részt vennie?

Azoknak érdemes elvégezni a Gallyazó-daraboló képzésünket, akik ki szeretnék váltani a magánvállalkozói igazolványt, valamint a Gallyazást, darabolást és erdőtelepítési, –ápolási tevékenységeket végző természetes személyeknek, alkalmazottaknak, őstermelőknek, családi gazdaságoknak, vállalkozásoknak.

Mi a célja a Gallyazó-daraboló képzésnek?

A Gallyazó-daraboló képzés célja, hogy a képzésben résztvevő megtanulja, biztonságosan kezelni a közforgalomban beszerezhető motorfűrészeket, alkalmazni az alapvető vágásformákat, élezni, adaptereket használni. Egyszerűbb javításokat, alkatrészcseréket elvégezni. A Gallyazó-daraboló képzés elvégzése után a résztvevő 6 centiméternél kisebb átmérőjű fát dönthet.

Mennyi ideig tart a Gallyazó-daraboló képzés?

A Gallyazó-daraboló tanfolyam 140* óra alatt végezhető el.

Mik a jelentkezés feltételei?

Alapfokú iskolai végzettség.
Egészségügyi alkalmassági.

A képzés tanúsítása

A résztvevőknek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítunk ki részére.

A szakmai/képesítő vizsga

A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.
A szakmai/képesítő vizsga részletes leírása: a https://szakkepesites​.ikk​.hu/ oldalon található és a Képzési és kimeneti követelmények/Programkövetelmények alapján zajlik.
Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.
Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!
*Előzetes tudásszint felmérést követően a képzési idő mértéke csökkenhet.