Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Felkészítő képzés a webfejlesztő és mobilalkalmazás fejlesztő képzések bemeneti tudásszintjének teljesítésére

A "Felkészítő képzés a webfejlesztő és mobilalkalmazás fejlesztő képzésekre" képzés célja:

Felkészítés a webfejlesztő és mobilalkalmazás fejlesztő képzésre.

A képzés célcsoportja:

Mindenki, aki ezeknek az informatikai területeknek az alapjait szeretné megismerni, valamint a webfejlesztő és mobilalkalmazás fejlesztő szakképesítést nyújtó képzés előzetes tudásszintjét sikeresen teljesíteni szeretné.

A jelentkezés feltételei:

Érettségi.

A képzés óraszáma:

60 óra.

A képzés tanúsítása:

A résztvevőknek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítunk ki részére.

A szakmai/képesítő vizsga:

A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.

A szakmai/képesítő vizsga részletes leírása: a https://szakkepesites.ikk.hu/ oldalon található és a Képzési és kimeneti követelmények/Programkövetelmények alapján zajlik.

Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!