Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

A DEKRA-ról

Történetünk és tevékenységünk

1925-ös alapítása óta a DEKRA ígérete a következő: Biztosítjuk a technológiával és a környezettel való emberi interakció biztonságát. Azóta a Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V. a világ egyik vezető szakértői szervezetévé vált. A DEKRA SE a DEKRA e.V. százszázalékos tulajdonú leányvállalata, amely a csoport operatív tevékenységét irányítja. A DEKRA 2021-ben összesen több mint 3,5 milliárd euró bevételt ért el. A vállalat jelenleg 47 770 embert foglalkoztat a hat kontinens több mint 60 országában.

Úton, munkahelyen és otthon - a DEKRA képzett szakértői az élet minden kulcsfontosságú területén a fokozott biztonságért dolgoznak. A vállalatnak világos és ambiciózus jövőképe van. A DEKRA 2025-ben betöltött 100. születésnapjára a biztonságos és fenntartható világ globális partnerévé szeretne válni.

Széles körű szolgáltatási portfóliónk képzett és független szakértői szolgáltatásokkal a járművizsgálattól és szakértői értékbecsléstől kezdve a kárrendezési szolgáltatásokon, ipari és építési vizsgálatokon, biztonsági tanácsadáson, termékek és rendszerek vizsgálatán és tanúsításán át a képzésekig és a munkaerő kölcsönzésig terjed.

DEKRA: Valódi Biztonság: A videó előnézete

Sajnos ez a videó az adatvédelmi beállítások miatt nem játszható le. A beállításokat itt bármikor megváltoztathatja.

Külső videó megnyitása