Elektromágneses sugárzás mérés

Az elektromágneses sugárzás kockázatértékelés számos esetben kötelező. Ám nem is egyszerűen ezért van rá szükség: sokkal inkább azért, hogy megóvjuk a munkavállalókat a munkavégzésből származó egészségkárosodástól. Alapvető cél, hogy értékes szakembereinket ne tegyük ki veszélyes munkakörülményeknek. A hosszú évekig elkötelezett munkaerő minden cég sikerének alapköve.
Természetesen más haszna is van a rendszeres kockázatelemzés keretében elvégzett elektromos sugárzásmérésnek: a DEKRA szakmérnökeitől megtudhatjuk, milyen intézkedésekkel lehet a sugárzás szintjét hatékonyan csökkenteni, s ezt a következő beruházásunk alkalmával már alkalmazhatjuk is.
A DEKRA szakemberei az elektromágneses sugárzásmérést a megbízóval szoros együttműködésben végzik, hogy az a lehető legkevesebb időt vegye igénybe, s a munkafolyamatokat ne hátráltassa.
Ügyfeleink érdekeit a legmesszemenőbbekig szem előtt tartjuk. Maximális együttműködésünket s partnereink elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az elektromágneses sugárzásmérésre vonatkozó megbízásaink már eddig is a legkülönbözőbb szakterületekről érkeztek.
A DEKRA tökéletes megoldás a dolgozók biztonságára, s tökéletes megoldás Önnek!
JOSZABÁLYI HÁTTÉR
  • 33/2016. (XI. 29.) EMMI rendelet a fizikai tényezők (elektromágneses terek) hatásának kitett munkavállalókra vonatkozó minimális egészségi és biztonsági követelményekről
  • 63/2004. (VII. 26.) ESzCsM rendelet a 0 Hz-300 GHz közötti frekvenciatartományú elektromos, mágneses és elektromágneses terek lakosságra vonatkozó egészségügyi határértékeiről