Használtautó tevékenységek

Szolgáltatásaink széleskörűen lefedik vállalati partnereink igényeit is. Lízing cégek esetében teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a használtautók kezelésében, ami a futamidő végi állapotfelméréstől a járművek eladásáig minden területet felölel. A Magyar Lízingszövetség partnereként mind a magyar, mind a nemzetközi szabványoknak megfelelően meg tudjuk állapítani a járművek futamidő végi értékvesztését.
Értékesítésre szánt használtautók értékbecslését, külső és műszaki állapotfelmérését országos lefedettséggel végezzük vállalati Ügyfeleink számára.
Szolgáltatásaink szerves részét képezi mystery shoppingok, szerviz, értékesítési auditok végzése. Ezen szolgáltatásunkat teljes mértékben a megrendelő igényei szerint alakítjuk ki, kezdve az egyszerű állapot auditoktól az inkognitóban végzett mystery shoppingokig.
A több, mint 90 éves nemzetközi, több, mint 20 éves hazai tapasztalatunkon alapuló, a használtautó kezelés egyes pontjaira tervezett szoftvereinkkel is állunk megrendelőink szolgálatára. Egyedi DEKRA CCS szoftverünk a gépjárművek átadás átvételének digitalizált formáját valósítja meg, függetlenül attól, hogy az átadás átvétel futamidő végi végleges, vagy egyszerű, ideiglenes sofőr szállításra vonatkozik.