Böngészője elavult

A rendszer már nem támogatja az Internet Explorer böngészőt. A jobb böngészési élmény érdekében váltson másik böngészőre.

Szeretnéd profi szerszámokkal indítani a tanulmányaidat, pályafutásodat? A tudás megszerzése karriered alapja, de minőségi munka kizárólag minőségi szerszámokkal végezhető!

Profi szerszámok 10% kedvezménnyel tanulóinknak!

9. szept. 2022

A DEKRA Akademie Kft. és a Zorex német Szerszámkereskedelmi Kft. együttműködésének köszönhetően képzéseink résztvevői 10% kedvezménnyel juthatnak hozzá a legkiválóbb kéziszerszámokhoz és munkavédelmi felszerelésekhez a Zorex Kft.-nél.

A Zorex Kft. 11 neves német gyár hivatalos importőreként olyan prémium szerszámokkal látja el a szakembereket, amelyekkel a munka megbízható, biztonságos és hatékony.

Szigeteletlen és szigetelt kéziszerszámok, mérőeszközök, forgácsolószerszámok, tároló rendszerek, elektromos kisgépek óriási, sok tízezres termékválasztéka mellett a Zorex Kft.-nél FAM tanúsítvánnyal rendelkező szigetelt szerszámösszeállításhoz is hozzájuthatsz, valamint a későbbiekben is számíthatsz rá az éves újravizsgáztatásnál. A kínált egyedileg is összeállítható készlet tökéletesen eleget tehetsz a 72/2003. (X. 29.) GKM rendelet a Feszültség Alatti Munkavégzés Biztonsági Szabályzatának az ELMÜ ÉMÁSZ által hivatalosan kiadott előírások alapján.

Használd a Dekra10 kuponkódot a www.zorex.hu webáruházában történő vásárlásnál és a 10% kedvezmény mellett most extra ajándékban is részesülsz! A kuponkódot személyesen is érvényesítheted budapesti szaküzletükben.

Kapcsolat

Zoltan Szivós

separator
Vissza az áttekintéshez