Felélénkült a hegesztőipar

2023. aug. 17.

Az ipari fejlesztések újabb lendületet adnak a hegesztő szakmának

A jól képzett hegesztők keresettek az ipar számos területén, sokszor vonzó bérezés és stabil foglalkoztatás jár a szakértői tudásért és tapasztalatért. Az alapképzéseken túl, a hegesztőknek további specializációs lehetőségeik is vannak, kihasználva például a robottechnikában rejlő lehetőségeket, vagy különleges anyagokra is lehet specializálódni például az alumíniumra vagy a titánra.

Széles skálája érhető el a hegesztő képzéseknek

Legyen szó kezdőkről vagy tapasztaltabb, ipari feladatokban jártas szakemberekről a felnőttképzés számos képzési, illetve továbbképzési lehetőséget kínál. A DEKRA Akademie ipari képzéseivel az élen jár, több hegesztő képzést is indít rendszeresen, országszerte. A vállalat Hegesztőképzései során a résztvevők megismerhetik a különböző hegesztési technikákat, anyagokat és biztonsági előírásokat. Előképzettség nélkül, de alapfokú iskolai végzettséggel, valamint érvényes foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálattal, az alábbi hegesztő képzésekre lehet jelentkezni a DEKRA Akademie tanfolyamai közül:
A DEKRA Akademie által szervezett magas színvonalú képzések és a szakértői tudás iránti kereslet lehetővé teszik, hogy a hegesztők sikeres karriert építsenek ki és hozzájáruljanak az ipar fejlődéséhez és innovációihoz.
Jelentkezzen a DEKRA Akademie képzéseire és szerezzen új ismereteket, amelyeket kamatoztatni tud a munkaerőpiacon!
(fotókredit: 123RF)