Csatlakozó vezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági ellenőre továbbképzés a 365/2016. (XI. 29.) Korm. rendelet és a16/2018. (IX. 11.) ITM rendelet előírásai szerint

Kiknek érdemes Csatlakozó vezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági ellenőre továbbképzésen részt vennie?

Azoknak érdemes a 365/2016. (XI. 29.) Korm. rendelet és a 16/2018. (IX. 11.) ITM rendelet előírásai szerint Csatlakozó vezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági ellenőre továbbképzésen részt venniük, akik szeretnének, vagy akiknek munkájukból kifolyólag alkalmasnak kell lenni annak megállapítására, hogy a gázfogyasztó készülék, illetve a gázvezeték kivitelezője a tervdokumentációnak és az előírásoknak megfelelően végezte-e el a munkát.

Mi a célja a Csatlakozó vezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági ellenőre továbbképzésnek?

A Csatlakozó vezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági ellenőre továbbképzés célja, hogy a képzésben részt vevő a szakterületnek megfelelő képzésben és a szakmai tapasztalatszerzés során megszerzett kompetenciákat fejlessze a szakmai követelményekben bekövetkezett változások függvényében, a szakmai követelmények változásához való igazodás képességének fejlesztése érdekében.

Mennyi ideig tart a csatlakozóvezeték és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági ellenőre továbbképzés?

A képzés hossza 8 óra.

Mik a jelentkezés feltételei?

A továbbképzés szakterülete szerinti szakképesítés megléte.

A képzés tanúsítása

A résztvevőknek Tanúsítványt állítunk ki a továbbképzés elvégzése után.

Igényelhető-e felnőttképzési hitel a képzéshez?

Nem.