Rakományrögzítés

Közúti szállítással foglalkozik? Hivatásos gépjárművezető? A rakodás vagy annak irányítása a feladata? Akkor ez a mindössze 8 órás képzés egészen biztosan a hasznára lesz. Természetesen abban az esetben is érdemes elvégeznie, ha Ön ilyen profilú vállalkozást működtet. A helytelenül rögzített rakomány ugyanis nemcsak személyi sérülést okozhat, de a járműveket is tönkre teheti, s mások számára is okozhat megtérítendő vagyoni kárt.

A Rakományrögzítés képzés minden közúti szállítással foglalkozó gépjárművezető, rakodást végző-, és rakodást irányító munkavállaló valamint, munkaadójuk számára ajánlott – a rakomány helytelen rögzítéséből fakadó (esetleg tömeges) személyi sérülés, a járművek károsodása és a kapcsolódó vagyoni kár megelőzésére.
Jogszabályi vonatkozása: 1 / 1975 BM-KPM Rendelet 47 §, továbbá a 6 / 1990 (IV.12) KÖHÉM Rendelet, a BTK és a PTK ide vonatkozó szakaszai, valamint VDI 2700 és az Európai legjobb gyakorlatra vonatkozó iránymutatás alapján a rakományok rögzítéséhez a közúti szállításban.
A képzés időtartama 8 óra.
Helyszín: az Ön igényei szerint.
További infó:
72/215-011
30/577-3244
autosiskola.hu@dekra.com